contractació de personal

Muntadors
Comptem amb personal especialitzat en el muntatge d’equips tècnics, escenaris, estructures, decorats, grades, estands o qualsevol altre tipus d’element que requereixi un esdeveniment.

Auxiliars de muntatge
Comptem amb personal polivalent encarregat d´assistir en les diverses tasques i accions, amb capacitat per assumir responsabilitats en la producció d´un esdeveniment.

Producció
Els treballadors amb aquest perfil són polivalents i capacitats per assistir a les diverses tasques i accions i assumir responsabilitats a la producció d’un esdeveniment del tipus que sigui.

Tècnics
Operadors professionals d’equips de so, vídeo i il·luminació especialitzats en el maneig d’aquests equips i responsables de fer que l’espectacle sigui més complet i atractiu per al públic.

Transport
343 ofereix conductors amb vehicles de càrrega o de passatgers per auxiliar la producció d’esdeveniments en compres, transfers, etc.

Climbers
Comptem amb un equip especialitzat i equipat per muntar escenaris, torres, grades, carpes i diferents estructures que requereixin treballs en alçada.