PRODUCCIÓ TÈCNICA

Des de 343 planifiquem i coordinem tots els recursos que cal per a la realització d’un esdeveniment. Per aconseguir l’efecte desitjat, cuidem fins l’últim detall totes les etapes del procés.

AUDIOVISUALS

Àudio
Depenent de les dimensions i característiques dels espais per a l’esdeveniment s’oferiran diferents solucions de sistemes de so per dur a terme les sessions.

Il.luminació
Comptem amb gran varietat d’equips d’il·luminació en estoc per oferir als nostres clients una selecció de màquines de marques de referència per dur a terme el disseny de llums ideal per a cada esdeveniment.

Visuals
Tenim a la teva disposició equips de vídeo i realització per a tota mena de projectes. Per poder oferir una bona proposta de vídeo per a qualsevol esdeveniment.

Efectes especials
Comptem amb una llarga trajectòria al món dels espectacles, tant en l’àmbit nacional com internacional. Utilitzem tècniques d’avantguarda al sector, així com materials de màxima qualitat.

Manteniment i instal.lacions d’equips audiovisuals
Comptem amb instal·ladors experimentats per dur a terme projectes i instal·lacions audiovisuals a la mida de cada client. Si estàs buscant una empresa de serveis audiovisuals professional, has arribat al lloc correcte. Treballem amb sistemes de so, il·luminació i vídeo de les millors marques.

Lloguer sec d’equips audiovisuals
343 disposa d’un ampli catàleg de material audiovisual, preparat i revisat per a garantir el correcte funcionament dels esdeveniments que realitzin els nostres clients.

INFRAESTRUCTURES

Estructures i escenaris
Sistemes layher amb una gran versatilitat de muntatge, sent ubicat a tots els llocs possibles, tant en diferents altures com en extensions. A més us oferim versatilitat a les plataformes utilitzades per a sò, il·luminació o passarel·les.

Antiavalots,tanques…
Amb un ampli catàleg i acords amb diferents proveedors del sector, 343 ofereix el millor servei per al muntatge d’esdeveniments de tot tipus.

Grups electrogens
Per a els grups electrògens, cal que tingueu un bon plà d’instal·lació. 343 ajudarà amb la gestió del vostre pressupost, i instal.lació del grup mes adequat al vostre esdeveniment.

Carpes,moduls, mobiliari…
Amb un ampli catàleg i acords amb diferents proveedors del sector, 343 ofereix el millor servei per al muntatge d’esdeveniments de tot tipus.

Wc portatils
El wc portàtil, és el producte més eficaç per proveir lavabos i banys a aquells llocs que no compten amb presa d’aigua, o que no són capaços de respondre de forma satisfactòria a esdeveniments i altres activitats multitudinàries.