IMPRESSIÓ DIGITAL

343ms posa a la teva disposició la possibilitat de fer la impressió de lones publicitàries. Entre tots els tipus disponibles que t’oferim, 343ms ofereix la solució adequada per revestir totes les superfícies llises, corbes o irregulars, amb les teves impressions. Els vinils adhesius personalitzats s’adapten perfectament a qualsevol ús, des de la personalització de vehicles fins la decoració d’aparadors, pisos i parets. Com passa amb tots els productes 343ms, també els vinils adhesius es poden personalitzar totalment. Podràs triar el material que millor s’adapti a les teves necessitats, el tall i els possibles efectes addicionals a l’hora d’imprimir vinils.

IMPRESSIÓ DIGITAL TÈXTIL

La impressió digital de teles produeix un resultat excel·lent quant a nivell de definició i color d’impressió. Permet a més la combinació il·limitada de dissenys i colors. El resultat, la tela final impresa superarà els teus expectatives en comparació dels mètodes tradicionals d’impressió. Aquesta és la raó de perquè moltes de les millors marques de moda del món només imprimeixen els seus teles digitalment. Solució d’impressió digital per a pràcticament qualsevol tipus de roba. Des de polièsters i barreges de teixits fins fibres naturals com sedes, cotó, lli i llana. Independent del tipus de teixit que vulguis produir, 343ms té una solució d’impressió digital de roba que garantirà que el teu visió creativa compleixi les teves expectatives. La impressió digital de teles ofereix una significativa reducció en el consum d’aigua i electricitat, a comparació amb els mètodes tradicionals per imprimir teles.

SERIGRAFIA

Els nostres serveis d’impressió en serigrafia són ideals per a punt de venda, promocionals i esdeveniments. Obtindràs un material imprès amb excel·lent qualitat visual. Un dels avantatges de la serigrafia és la gran varietat de substrats sobre els quals es pot imprimir, com: estirè, acrílic, coroplast, trovicel, foamboard, sintra, pedo g, vinil electrostàtic, vinil metal·litzat, cartolina sulfatada, couche, polypap, tèxtil, entre d’altres. Per a Serigrafia tèxtil Comptem amb diferents tècniques i acabats, apliquem tintes directes, en selecció de color, tintes màgiques, glitter i foil. La serigrafia tèxtil és ideal per a articles promocionals com samarretes, para-sols, motxilles, bosses, entre d’altres. el millor de la serigrafia és que com més quantitat el cost individual baixarà de manera considerable sense escatimar la qualitat de la impressió. 343MS disposa de maquinària automàtica, semiautomàtica i manual.

TRANSFER

És una tècnica mitjançant la qual transfereix al producte el logotip mitjançant un suport imprès que és mitjançant calor. Hi ha dues opcions d’impressió mitjançant la tècnica transfer: 1. Transfer Digital: S’imprimeix mitjançant un plotter el logo digitalment sobre un plàstic adhesiu blanc que alhora va retallant el plàstic a la mesura que desitgem. Posteriorment s’aplica mitjançant calor i es transfereix al producte el logotip. S’utilitza principalment per a productes tèxtils. 2. Transfer serigráfico: Es transfereix el logotip des d’una pantalla fotosensible sobre paper transfer i posteriorment s’aplica mitjançant una calor sobre el producte. És una tècnica utilitzada principalment per a impressions de molts colors sobre teixits com niló de paraigua, motxilles, etc. Com que la serigrafia directa ofereix algunes limitacions d’impressió en alguns teixits.

GRAVAT LÀSER

La personalització d’articles publicitaris o merchandising amb làser és un negoci en auge. És per aquest motiu que 343ms incorpora tecnologia gravadora làser, una eina universal que us permetrà dissenyar elements publicitaris útils i originals. Des de clauers a ulleres, bolígrafs, memòries USB o encenedors tipus Zippo … una màquina de gravat làser permet personalitzar tot tipus de marxandatge. Amb les nostres gammas de làser CO₂ podem treballar articles de fusta, acrílic, tèxtils o vidre. Usant la nostra gamma de fibra podem gravar metalls (acer inoxidable, alumini natural) o plàstics (policarbonat, poliamida) de manera molt senzilla. Velocitat i rendibilitat. L’ús del làser no desgasta ni necessita canvis de fulles, tintes o torns Si li costa menys temps i esforç personalitzar els seus productes, vol dir que també li estan costant menys diners. Una eina per a tot, per a tall i gravat, per metacrilat, fusta o metall (entre d’altres), per a objectes petits o grans.

IMPRESSIÓ DIRECTA UV

343ms incorpora a la seva plantilla La impressió UV a LED, La impressió del present i futur. Aquesta impressió, com totes, consisteix a aplicar tinta sobre els materials, aquesta, amb la particularitat que l’assecat és gairebé immediat aplicant una ràfega de llum ultraviolada a través dels Leds de la màquina d’impressió. Realment és una autèntica revolució al món dels articles publicitaris i personalitzats, llums led UV que imprimeixen a altes velocitats i amb plenitud de colors. A més a més en molts casos pot arribar a substituir tècniques d’estampació més comuns com la Serigrafia, tampografia o la sublimació Avantatges de la impressió UV A-Es pot aplicar a molts tipus de materials: Plàstic, fusta, metall, ceràmica… B-L’assecat és molt ràpid, de manera que es redueix el temps d’estampació C-Es pot aplicar aquesta tècnica per a petites unitats D-No hi ha límit de colors i la qualitat és màxima E-Producció de tiratges curts, d’una o poques unitats ja sigui a un color oa tot color, que amb els mètodes tradici nals són impensables de poder fer pels costos que comporta.