ESDEVENIMENTS ESPORTIUS – ESDEVENIMENTS CORPORATIUS – ACTES CULTURALS – FIRES I CONGRESSOS – FESTIVALS -PRESENTACIONS DE PRODUCTE

343 ms events, neix de la unió de varis profesionals i empreses del sector que han decidit unir esforços i experiència per tal de reinventar-se i anar un pas mes enllà del que estàvem acostumats a fer. Des de 343 tenim molt clars els tres punts Clau que volem potenciar per a assolir els projectes integrals amb una total garantia.

Escoltar i observar
Abans de començar qualsevol projecte, dediquem temps a conèixet a tu i el teu equip, a les teves necessitats i desafiaments específics per construir una solució que no només funcioni, sinó on pugui fer-te sentir segur. És important per a nosaltres escoltar la teva història i antecedents perquè puguem garantir la solució més efectiva i de la més alta qualitat que satisfaci les teves necessitats.

Trobar la solució adequada
Tenint en compte els teus objectius al llarg de tot el procés, el nostre equip amb una experiència molt diversa en disseny i enginyeria, coneixement del producte i modernes tècniques d’integració, ofereix la millor solució per al teu esdeveniment.

Posant-ho tot junt
Aquí és quan tot s’uneix i el somni comença a convertir-se en realitat. No hi ha dos projectes iguals, de manera que cada construcció està feta a mida.

ENS ESFORCEM

Per mantenir els més alts estàndards i superar les expectatives dels clients.

ESPECIALISTES

En la gestió integral de grans festivals, esdeveniments i espectacles.

PPERSONAL

Degudament format, uniformat i amb l’experiència necessària per a cada lloc.